top of page
Torben Soze og os.jpg

VINYLCAFÉ I FAABORG

Lokalet havde ligget tomt længe, og da vi endelig fik idéen, virkede det indlysende: det var selvfølgelig her, i Torben Soze's tidligere café ved Den Voigtske Gaard, at vi skulle indrette Faaborgs nye vinylcafé. Så i januar 2020 åbnede vi med stor optimisme. Uden at vide, at en global coronapandemi lå lige rundt om hjørnet og ville komme til at præge butikkens første to leveår...

Vinylmutter ved disk - foto.....jpg

vinylmutter

Connie ejer vinylcafeen, og det er hende, du møder til daglig bag disken som en 2022-inkarnation af  Emma i Rottehullet. For dem der ikke var født i '70'er, eller måske slet ikke er vokset op i Danmark, var Emma en uhyre rummelig værshusvært i tv-serien 'Huset på Christianshavn.' Så living up to that...eller trying to...kan du forvente samtaler om alt fra sjælesorg/liv & død til den fedeste 90'er-grunge foruden alt muligt andet. Menneskeligt og musikalsk.

Bent - foto Jørn Ungstrup.jpg

DEN MUSIKALSKE KØBMAND

Bent er firmaets indkøbschef ifht. brugt vinyl. Han elsker at handle med plader, næsten ligeså meget som han elsker musik fra 1960'erne og 70'erne, og han giver gerne et bud på, hvad din samling er værd.  

bottom of page