Torben Soze og os.jpg

VINYLCAFÉ I FAABORG

Lokalet havde ligget tomt længe, og da vi endelig fik idéen, virkede det indlysende. Det var selvfølgelig her, i Torben Soze's tidligere café ved Den Voigtske Gaard, at vi skulle indrette Faaborgs nye vinylcafé; Danmarks måske hyggeligste. Her åbnede vi Sydfyns nye pladebutik og kaffebar d. 17. januar 2020. Og ja, det blev noget af et start-år!

Bent - foto Jørn Ungstrup.jpg

DEN MUSIKALSKE KØBMAND

Vi er to personer, der ejer og driver Rus&Riller, og den ene af os har også et fuldtidsjob på den lokale avis at passe.  Derfor træffer man ikke til daglig Bent i butikken. Men det er ham, der er firmaets købmand. Han elsker at handle med plader næsten ligeså meget, som han elsker god musik, og vil man vide noget om fx Bob Dylan, Cat Stevens eller Jethro Tull, er det Bent, man skal gå til.

Vinylmutter ved disk - foto.....jpg

den daglige drift

Journalistik kan føre til alt, hvis man slipper væk i tide! Det er Connie endnu et eksempel på. Efter 32 år som professionel skribent, nyder hun nu livet som fuldtidsbestyrer og altmuligkvinde i Faaborgs vinylcafé. Det er hende, du møder til daglig mellem vinylkasserne og bag disken, hvor hun elsker en god snak næsten ligeså meget, som hun elsker  90'er-grunge, heavymetal og Gulddreng :-)